Shërbimi me i mirë me cilësi te lartë

Mirë se vini në Sense Resto-Lounge

Shiko më shumë!

Krijo ndjesinë perfekte…në “Sense”

Disa fjale rreth nesh

Idetë e bukura nisin pa plan! E tillë ishte dhe dëshira për të realizuar një projekt unik në formën e një ambienti të ri në zemër të Tiranës, misioni, vizioni dhe vendndodhja e të cilit i japin atij një identitet të veçantë. “Sense”, e pozicionuar në ish vilën e mbretit Zog, mbart histori, elegancë dhe vlera arkitekturore tepër unike.

Restoranti, Bari dhe Shisha lounge me stilin e tyre karakteristik janë projektuar për të mundësuar një përvojë të këndshme për adhuruesit e elegancës dhe modernizmit. Cilësia efikase dhe shërbimi i larmishëm janë faktorët kryesorë mbi të cilët ndërtohet dhe ruhet një ekuilibër i përsosur i detajeve autentike. Çdo hapësirë vishet me një ndjesi të ngrohtë dhe bashkëkohore dhe është ideuar me kujdes për të mundësuar rehati, por edhe intimitet. “SENSE” ju fton të shijoni një paradite relaksuese dhe të qetë, apo një mbrëmje të këndshme dhe të gjallë nën shoqërinë e tingujve të përzgjedhur të muzikës.

Eksploroni Menunë Tonë

Krijo ndjesinë perfekte…në “Sense”

Shefi i Restorantit

Telefono për rezervime

Çdo Ditë

24 Orë

Përse na zgjedhin ne?

Përgatituni për shërbimin dhe gatimin më cilësorë

Menu e Pasur dhe me Vlera

Zgjidhni nga menuja jonë e larmishme.

01.

Përbërës të Freskët, Plot Shije

Vlera ushqyese dhe shije që mbetet gjatë në mendje.

02.

Shefa të Talentuar dhe Kreativë

Shefat tanë të specializuar krijojnë art në formën e kombinimeve më unike.

03.

Don't forget to book a table

Table Reservations